Клуб за народни хора и танци "Шопско настроение" е създаден на 18 октомври 2015 година в град Пловдив. Негов основател е Пламен Иванов. Той е бивш възпитаник на Национално Училище по Изкуствата "Панайот Пипков" и понастоящем хореограф в СУ "Стоян Заимов" град Плевен. Завършил Българска Народна Хореография в Академия за Музикално Танцово и Изобразително Изкуство "Проф. Асен Диамандиев" - Пловдив.
От 4 октомври 2016 година, клубът отвори врати и в град Плевен. За краткото си съществуване през нега са преминали над 1750 души, желаещи да се докоснат до магията и красотата на българските народни танци. Към този момент, клубът наброява над 190 души.
За нас е важно както отношението към обучаващите се, така и всичко да е точно и ясно, за да бъде разбираемо от всеки. Разболагаме с квалифицирани хореографи, които ще Ви научат не само да танцувате, но и да се забавлявате.
Предлагаме народни танци за деца, юноши и възрастни. Графикът на репетициите можете да видите >>Начало>>Структора>>подменю График или във фейсбук страницата на Клуб за народни хора и танци "Шопско настроение".
Знаем колко е важно бюджетът да не натежава, особено когато всички членове на семейството спортуват, за това сме предвидили промоционални отстъпки за третите членове от семействата, ползващи нашите услуги.
Също така ние работим с риложението "Andjoy"на Содексо Пасс България ЕООД, чрез които Вие можете да използвате нашите услуги на преференциални цени.
 
Другият наш партньор е GRABO.BG.
Чрез сайтът на Grabo.bg Вие можете да закупите ваучер с 50% отстъпка и отново да се възползвате от нашите услуги.

СДРУЖЕНИЕ "ЗОРНИЦА"

 Мисъл. Идея. Резултат!

© 2016 - 2019

by Sdruzhenie "Zornitsa"
Proudly created by Plamen Ivanov

5800 България, Плевен,

тел.: +359 878 52 57 52

тел.: +359 878 90 76 99

zornitsa.pln@gmail.com

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Google+ Social Icon
  • Twitter Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now